Mám zkušenost, že nejvíc fit jsou lidi, kteří cvičí od mládí. Bohužel třeba moje matka se k jinému pohybu než k chůzi nedonutí, vůbec si nedovedu představit, že by začla chodit na cvičení do Sokola. Co znám důchodce, kteří chodí na pravidelné cvičení, chodili tam i v mladším věku a časem přešli do cvičení pro seniory nebo dělají léta jógu. Strašně tyto fit babičky kolem osmdesátky obdivuji a ráda bych je následovala v jejich životním stylu. Chodím cvičit už léta 2x týdně a doufám, že mi to vydrži i po návratu do práce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.