Já teprve začínám 14 týden, ale obdobný problém jsem měla kolem 8 týdne. Mimčo bylo výrazně menší oproti mírám uváděných v "rodince"(tehdy "mělo mít myslím že cca 3-4 cm a ve skutečnosti nemělo ani 2cm). Byla jsem velmi nervózní, protože jsem se obávala toho nejhoršího. Pak mně ale upokojilo to, že z mnoha jiných zdrojů jsem se dozvěděla vždy jiné informace o rozměrech děťátka a často ta čísla byla nižší. Teď vím, že vše bylo jak má být. Taky záleží, jestli se měří na počátku, uprostřed nebo na konci toho daného týdne - mimčo rychle roste a tak třeba za 5 dnů může být zase o kus větší. Neřekla jsem Ti sice nic konkrétního,ale snad ťe to trošku uklidní, než napíše někdo, kdo je ve stejném stupni těhotenství jako ty. Ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.