jezdila jsem s miminama do půl roku - v šátku na břiše je to naprosto ok, fyzicky náročnější, ale bez problémů.
S krosnou deuter jsem to zkoušela taky s 9 kilovým dítětem a to dobrý nebylo - krosna hrozně rozhazovala rytmus, respektive, musela jsem držet rytmus kvůli krosně a zase tak dobrá běžkařka nejsem... Bylo to hodně hodně fyzicky náročný, už jsem to nezopákla. Ale muž tak jel víckrát, ale on víc vydrží :-D.
Problém byl v té krosně, že není napevno na tvým těle a ještě je dost těžká. Myslím, že v šátku či nosítku napevno na těle pod bundou by to mělo být lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.