Začala jsem chodit po RD do práce a zjistila jsem že moje oblíbená vůně Davidoff Cool Water opravdu moc nevydrží. Možná je to tím stresem ale zdá se mi,že bych se v ní musela koupat, abych jí citila po delší době (doma jsem měla pocit že mi voní stále). Tak bych chtěla radu na podobnou lehčí vůni. K ježíšku jsem dostala Calvin Klein Euphoria ale tím se Ježíšek moc netrefil (říkat mu to ale nebudu) Za chvíli mám narozeniny, tak že bych si něconového pořídila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.