TINUS, to je o domluvě jen s ředitelem? Není na to nějaký zákon? Ředitel Tě může dát do jakékoli platové třídy? Jak to je? Já do toho vůbec nevidím. Jen u nás kdysi studovala kolegyně - já to nezažila, ale její manžel mi tehdy říkal, jak je to prima, že tím, že začala studovat, je brána jako kvalifikovaná. Tak jsem si myslela, že to tak budu mít taky, ale nemám. A bylo mi hloupé se na to ptát, nejsem v tomto směru nijak průbojná...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.