| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte, zdravim po dlouhe dobe. Co je u nas noveho ? Na Katynku spadla televize. Mela jsem pod televizi takovou fischer price farmu a ona si ji posunula vice k tv a vylezla na ni, ale zrejme zavravorala, chtela se chytit necoeho, ale ztrhla na sebe tv. My mame jeste starou, asi 16let starou televizi, a jak je na predni strane takovy ten kryt, tak ten ji zrejme sekl do holene. Ja to nevidela, byla jsem v kuchyni, pak uz jsem videla jen lezici K. a rvouci, a hrajici!!! televizi.
Na te nozicce mela takovy "sek", ale nemela tam krev, jen jako ryhu. Prvni den nechtela moc chodit a kdyz chodila, tak kulhala, ale hned druhy den uz byla normalni. Az teda na to, ze se ji tam vyrazil modrak. Delala vsechno, litala, skakala, no uplne normalne, tak jsem neuvazovala o kontrole u dr.
Jenze ji tam porad zustala ta modrina, a kdyz se ji na to zmacklo, tak to bolelo. A tak mi to nedalo, a dneska jsme sli k nasi dr., ta nas hned poslala na chirurgii a ona to ma zlomene :-(
Je to teda pry miniaturni zlomenina, hlavne je na kosti lytkove a ta pry vlastne nic nenese a ona tudiz pri chuzi a tak nepocitovala zadne bolesti.
Aby se to ale dalo do kupy poradne, tak chudina dostala dlahu. Mohla si vybrat barvu, ma cervenou, muze normalne chodit, dostala takovou botu. Akorat ona by chtela porad chodit do vany a to nemuze :-(
Chudak rvala uplne silene na rentgenu, nechtela takove ty zastery ( dostala dve ), no bylo to hrozny.

Na sundani jdeme 11.1, tak snad to bude dobre.

K tem jmenum, mne se k prijmeni libi Patrik, Marek, libil by se mi i Petr( Peter ). Co Ronald ?
Denis jsem slysela asociaci, nevim, jestli ji sem muzu napsat. stejne jako denis akorat s p na zacatku ~f~

nic, mejte se krasne a pravou nohou vykrocte do noveho roku !!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.