| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem takhle také přišla o otce - odešel od mámy a dost ošklivě se dohadovali, snažila jsem se to neřešit a stýkat se s oběma, ale dostali jsme se do situace, kdy nás nechal stát mezi dveřmi a nepustil dovnitř... Stále ho potkávám (je řidič MHD) a v současné době mě ani neodpoví na pozdrav...
Stejnym způsobem se chová k mé dceři od jejích nějakých 12ti let, což hodně těžko snášela - z milovaného dědečka, který by se pro ní rozkrájel, se najednou stal člověk, který jí sotva pozdravil...
nejdřív jsem se snažila alespoň volat nebo psát na narozeniny, vánoce atd. ale vše bylo bez odezvy. Dokonce jsem nebyla ani na pohřbu mé babičky (jeho mámy), protože mi o něm nedal vědět, o pohřbu svého dědy jsem se dozvěděla čirou náhodou a projev byl bez zmínky o tom, že má vnoučata a pravnoučata... Prostě nás úplně vyškrtl ze svého života bez nějakého vysvětlení...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.