jj, taky mám doma zlato který mi drží palce obrazně i doopravdy a pomáhá. Spíš mám problém já s vlastní sebedisciplínou (když mám něco napsat, chodím okolo toho jak kolem horké kaše a pak kňučím že termín se blíží....).
Jak na tvého manžela asi neporadím, neboŤ bych mu musela taky jednu lisknout za to jak se chová jako "milostpán". Ještě nikomu ruce neupadly když si mazal sám sobě/dětem chleba k večeři...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.