| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

mě zaplatila pojišťovna doprovod ještě když bylo synovi 7 let, ale jednalo se o dětskou léčebnu (ale schvalování je hodně podobné lázním). Žádost napsala dětská doktorka když mu bylo asi 6,5 roku, měli jsme k tomu doporučení alergologa (syn má atopický ekzém, častá nemocnost, alergie ...) a hlavně vyšetření a vyjádření od psycholožky, že doporučuje pobyt s doprovodem. Syn měl i odklad školní docházky, to všechno do toho bylo vypsané. V době kdy nastupoval, tak mu bylo pár dní před sedmými narozeninami. Ale zažila jsem mamimku, která musela odjet den před šestými narozeninami dítěte, protože jim pojišťovna schválila doprovod opravdu jen do 6 let a po tomto datu už by si musela pobyt pro sebe hradit sama. Naštěstí jim to vyšlo na skoro celou dobu léčby a léčebna je stihla pozvat tak, aby tam mohli být oba.

Cenově dostupnější než lázně je ozdravovna, tam nen doprovod rodičů hrazený vůbec, jenom je dítě na pojišťovnu a platí ten poplatek 60 Kč a doprovod si to vždycky hradí sám (pokud samozřejmě jede). Já s dětmi loni byla v ozdravovně Svatý Petr, letos pojedeme znovu, můžu jenom doporučit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.