| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nepíšu to jako provokaci, jen abys měla obrázek, jak to může fungovat.
Já teda nestuduji, ale i během MD a RD pracuji na ŽL.
Přesto že je manžel hodně pracovně vytížen, tak když přijede domů a není večeře, bez řečí uvaří.
Když jsou termíny a nestíhám, často si vezme prcka sebou k práci, když malý marodil a nespal mi, byla docela potíž i obstarat domácnost, tak si jej bral každý den, vždy to naplánoval tak, aby jezdil, malý mu spal a já měla klid.
To mi obvykle kladl na srdce, ať nepracuju, ale odpočívám.

Jinak dělám ponejvíce po večerech, kdy všecky děti spí, svítím si lampičkou, datluju do klávesnice, roztahuju si tady papíry a nikomu to nevadí, ani malému, ten nejlíp usíná, když mě vidí sedět u počítače. ~j~
Manžel si vedle mě pustí film, navzájem se nikterak nerušíme.
Nemyslím, že je to problém bušení do klávesnice, ale spíš vzájemné tolerance, úcty a podpory. ~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.