Záleží asi na typu jídla.... koření může být i na jídle, to sítko používám na hodně aromatické koření a na bylinky. Já to sítko moc nepoužívám. Vařím v tom ráda rybu, přílohy. Právě rýži (s vodou - tu solím), brambory a to proto, že to jen postavím, natožím minutku a nemusím to hlídat. Dávám těch 20 minut a pak buď ještě přidám, nebo už ne. Polívku jsem v tom taky ještě nedělala - asi proto, že jsem zvyklá dělat tak 5 litrů. A maso mám raději než vařené, tak smažené nebo pečené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.