| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lentilko,tak jestli chápu dobře na procedury budeme chodit do toho Vítkova.To je asi právě ten důvod pro který mě dětská nechce poslat hned,ale chtěla ať si dohodnu předem rozumný termín.
Jak je to tam prosím s prádlem,je možnost ho tam vyprat,zdá se ,mi nereálné sebou vzít pro oba věci na měsíc.Co je tam tak kromě běžných věcí sebou potřeba,ať to pak nehoním na poslední chvíli.Jaké tam dělají dětem procedury,ať mohu syna krapet připravit.Má totiž ADHD a tak co je pro něj nové,tak u toho nerad spolupracuje.
Jaký je tam program přes den,myslím do kdy jsou procedury a ještli je tam i pro malé děti školka jako pro větší škola.Kam se tam dá s dětmi ve volném čase vyrazit.Prosím o vše co mi můžeš říct,myslím že od loňska velké změny nebudou.Klidně mi to můžeš napsat i do emailu,najdeš ho pod přezdívkou.Moc ti děkuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.