Já nevím, ale nezdá se mi, že by bylo s klukem něco moc v nepořádku. Asi je hodně citlivý a při běhu se klátí hodně lidí (všimni si dospělých jak kolikrát chodí nebo jezdí na kole). Chodí na logopedii, byli na neurologii. Myslím, že pokud by měl chlapec problém, tak by ho odhalili. Ti doktoři vidí hodně dětí a poznají to takřka na první pohled. Mně se zdá, že to bývá spíš naopak. Ženou na vyšetření zdravé dítě. K vyšetření bude asi základní ta pedagogicko psychologická poradna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.