To je holky strašně, ale strašně individuální...souhlasím s tím, že někdo padá na hubu z jedináčka a někdo super zvládá X dětí.ano, určitě plno rodičů nezvládá X dětí..a pak by se taky dalo definovat zvládání..každá normální matka má dny, kdy má pocit, že super zvládá a kdy je v pohodě a pak přijde den, kdy se vše sype, děcka jsou protivný,manžel taky, atd atd...Ä já?? no, je to houpačka, čekám 6.dítě, velké holky jsou velké (17, skoro 14 a 11apůl -to je opravdu velké plus ten jejich věk), malé mají ((skoro 4 a 2,5)..objektivně, myslím z venčího pohledu vzato, asi zvládám..Díky Bohu, holky jsou zdravé -to je další velké plus, nechci jej zakřiknout...mají na gymplech samé 1 (NO.u dvou starších se u každé rýsuje první dvojka
, vedle toho zvládají sporty a mají v hlavě téměř jasno, že jedna půjde na práva a druhá na medinu..Velké plus je i to, že já jsem téměř permanentně pracovně činná - přes MD 1xtýdně učím na soukr, VŠ, což pomůže finančně,ale i psychicky, provětrám hlavu (i tělo
..První tři děti mám z prvního manželství, což pozitivně pociťuji v rozdělení finančního břemene mezi dva otce (suše konstatuji, jinak rozvod beru samozřejmě jako životní prohru, i když jsem se o něj nezapříčinila)..tož tak, tak se jen modlím, aby i to šesté dítko bylo zdravé a bude to snad fajn..je to běh na dlouhou trať..a dovolená? nesnáším ležet..nesnáším nudu, takže vloni (vlastně předloni) moře, ale minulé léto 3x tuzemsko šlapání hory -Krkonoše, Jeseníky, Šumava a byla to paráda -v pronajaté chalupě..teď máme za sebou prolyžovaný povánoční týden, takže jakž takž vše jde...držím palce, ať se daří všem, i mamce, která položila dotaz, ohledně 4.dítěte..co mi přijde první na mysl? Že se v životě už asi nikdy neude nudit a už asi nikdy nebude sama a že její život bude mít smysl