| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Pawlli!
Je mi líto,co sis prožila se synem..
Chtěla jsem ti napsat svou zkušenost,ohledně našeho očkování.
V 6. byla dcera očkována na trojkombinaci,před očkováním jsem upozornila dr ,že je dcera mírně nachlazená.Ještě večer jsem dr volala,jestli máme vůbec přijít.Před očkováním ani dceru neprohlédla,řekla mi,že je dcera v pořádku a naočkovala mi ji.
Doma po 3 hodinách byla dcera celá bílá,modré rty a třásla se po celém těle a k tomu horečka.Okamžitě jsem volala záchranku a ta nás odvezla do nemocnice.Tam se mě ptali,zda dr věděla,že je dcera mírně nachlazená..posléze naměřili z krve mírné hodnoty ohledně nachlazení - ale byly tam.
Nasadili dceři medikamenty,teplota se mírně upravila..večer se mi opět začala celá třást,okamžitě jsem volala doktora...po naměření teploty přes 39 stupňů ji hned dali na jipku,kde byla napojená na hadičky 3 dny ..celkem jsme strávili v nemocnici týden.
Po příchodu domů jsem hned vyměnila p.doktorku..a před nedávnem jsem se dověděla,že tato doktorka už neordinuje...nevím proč,ale tuším.

Toto očkování se opakuje a naše nová p.doktorka je skvělá..Nabídla nám šetrné očkování,které jsme si s radostí připlatili (myslím přes 1000 kč),pokud měla dcera jen trošku rýmu,čekala s očkováním i měsíc.. dva..
Po očkování nám nasadila dithiaden proti křečím...toto vše podle mě bývalá dr zanedbala.
Že je autismus následkem očkování,o tom se zatím spekuluje a jsou různé protichůdné názory..ale osobně si myslím,že u mnohých případů může očkování autismus nastartovat.
Omlouvám se za román.~;)~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.