Pawlo, necetla jsem celou diskusi, snad se neopakuju. Ale chtela jsem se te zeptat, jako bohuzel cloveka s velmi spatnou zkusenosti v teto oblasti - dala bys sve dite ockovat napr. proti nepovinnemu pneumokoku? A co povinna trojvakcina spalnnicky, priusnice, zardenky?
Mam ve svem okoli asi sedm rodin s detmi do tri let veku, vsichni pneumokoka dali, my jedini ne. A porad se nemohu rozhodnout. Mam proste strach. A kdykoliv se o tom s nekym bavim, prijdu si jak divna hysterka! ZADNA ma kamaradka-matka (temer vesmes vysokoskolacky, coz nechci aby tu vyznelo nejak blbe, ze to zduraznuju, ale zkratka vzdelane a chytre zenske) toto neresi! Fakt NIKDO v mem okoli! A maji me fakt za hysterku a protiockovaci maniacku, ale to vubec neni pravda, ja jsem se jen snazila najit si o tom info, nez diteti neco pichnu, a bohuzel cim vic to info hledam, tim horsi info nachazim a tim neduverivejsi a nerozhodnejsi jsem:(. Neni to tak davno, co dve kamaradky se shodly, ze obe jdou na zloutenku, ze je tu prece nutna... a ja byla divna, kdyz jsem nad tim kroutila hlavou... nejen nad tou zloutenkou, ale i nad tim, ze vsechny do jedne reknou, ze proste decku pichly, co dr. rekla, aniz by si o tom cokoliv zjistovaly!
Ach jo.
Je mi moc lito, jak jsi na tom ty a tvuj syn a ze srdce ti preju, at se vse v maximalni mozne mire zlepsuje!!!