Přidat odpověď
Holky, pro jistotu jsem si změnila nick. Ale nová tu nejsem. Potřebuji poradit :-( Nejstarší dcera není manželova. Před rokem jsem si zažádala o zvýšení výživného na ní. Resp. já nechtěla, ale sociálka trvala na tom, že se nemám čeho bát a dcera na to má nárok. Vytiskli mi vzor a tak jsem žádost podala. Samozřejmě to mého ex rozzuřilo a natruc si zažádal, že chce dceru do výhradní péče. :-( Soudy trvají už rok a nevypadá to, že by v brzké době skončili. Dcera už na počátk una tom byla psychicky hodně špatně...teď po roce mi jde po setkání s otcem do záchvatu, atd...On bydlí v jiném městě než my. Nikdy s námi ani nežil. Nemá s výchovou žádné zkušenosti,ani jeho žena. Dělají oba na směny.On od 10-22hod. Nechápu, co se tak dlouho řeší. Tady je dcera zvyklá. Má tu sourozence, chodí tu do školy.Jak by jí oni vyzvedávali ze školy? Kdo by s ní byl doma? Kdo se s ní bude učit? Holky poraďte mi, já už opravdu nevím, co mám dělat. :-( Ničí mi to manželství, ostatní děti jsou z toho na nervy, já jsem vystresovaná ani nemluvě..kde je nějaká ochrana rodiny? Čekají až se z toho dcera definitivně zblázní a my všichni taky? Protože to tak vypadá :-(
Předchozí