zapomněla jsem dodat, že on si platí dobrou právničku. Já mám soudem přidělenou. První co jsem měla ani k soudu nechodila, tak jsem si v listopadu zažádala o novou. Ta říkala, ať jí vše posílám mailem..bohužel zatím na ani jeden nereagovala. Ted má prý zase pro změnu dovču. TAkže jsem stále na vše sama. Pak u soudu dochází k tomu, že mě soudkyně upozornila, že jsem žádost podala neúplnou nebo špatně napsanou a proto jí musí zamítnout. Třeba to předběžné opatření..zákaz styku je prý opatření konečné a proto ho nelze vydat jako předběžné. Tak jsem žádala omezení styku,ale to taky nic. A tak se ze mě za ten rok stala neuvěřitelně zoufalá matka. Navíc přicházíme o hodně peněz. Když jsem u soudu, na sociálce, s dcerou u lékaře..protože on neustále vyžaduje další a další její vyšetření a potvrzení, které by jinak ani absolvovat chuděra nemusela..tak v tu dobu buď manža musí zůstat doma a hlídat ostatní děti nebo nás tam veze a tudíš nepracuje. Je OSVČ a tak přicházíme o spoustu peněz. Dcera má určené u otce víkend jednou za dva týdny a v létě dva týdny. Ale nechce tam. Říká, že tam pořád pijí alkohol, je tam zakouřeno, nudí se tam atd..navíc tvrdí, že jí otec učil krást.
ale já už prostě nevím, jak jí pomoct. Ted po mě chce její otec pokutu, zato že u něj nebyla v době své nemoci. Prý to má být vysoká částka, abych si uvědomila, že k němu musí. :-( Až to přijde, tak se samozřejmě odvolám..ale asi se zachvíli i tak budeme chodit pást :-( Prostě nechápu, že mu takové jednání tolerují. Nechápu, že ti co mají v popisu práce zájem dítěte, nic nedělají. Jinak jsem musela začít docházet do organizace ROSA...tam mi pomohli moc. Ale současnou situaci to nijak neřeší.