Překynutá určitě nění, my děláme recept po prababičce a kynout necháme 24 hodin, a neklesla nikdy. Na 99 procent máš moc řídké těsto a moc droždí, alespoň to se mi stávalo, když jsem si koupila pekárnu a začínala péct chleba. Těsto musí být spíš tužší, jak je moc měkké, rychle vykyne a pak spadne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.