Mám podobný problém, mě vánočka moc nenaběhne při pečení, je docela malá (ale dobrá), ze 3 hrnků mouky. Nechávám kynout několik hodin, po upletení ještě tak 20-30 min. Taky nevím, že by těsto na vánočku mělo být těžko "mačkatelné". Mívám docela měkké těsto po vykynutí. Čím zvýšit tvrdost těsta? Přídáním mouky? Kolik droždí? V receptu píšou 1 lžíce droždí na 3 hrnky mouky, na balíčku kupovaného droždí je psáno balíček je na 1 kilo mouky. (3hrnky mouky mi vyšly na cca 700 g), takže 3/4 balíčku, ale to je mnohem víc než ta lžička uváděná v receptu... Tak nevím,poradíte? Děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.