Právě jsem zjistila, že Boženka za mě umývá nádobí 10 let. Značka Bosh patří k lepším. Než jsem ji koupila, v jednom elektru jsem dostala dost informací ohledně funkcí, atd... Za tu dobu to bude asi zase někde jince. Po stěhování jsem myčku umístila pod linku, jen jsme sundali horní dekl. Kuchyňskou linku mám bílou, takže ani moc nenarušuje... pokud teda není komplet polepená magnetky z kostíků.
Pokud bych kupovala teď novou, chtěla bych zase Bosh, mytí horního nebo spodního koše - občas se hodí. A pak bych koukala na parametry - aby byla pokud možno A-A-A (spotřeba vody-elektřiny-účinost sušení).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.