| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chci se zeptat, jestli to tady někdo dělá. Dvě moje kamarádky, se kterými chodím na hřiště, do MC, se mi teď podřekly, že víceméně před manžely "taktizují", aby byla jejich práce v domácnosti víc vidět.
To znamená - jsou na MD, nechávají si část domácích prací až na podvečer, když se manžel vrací domů, někdy i vaření.
Nedělají stylem - když muž není doma, udělat většinu věcí, uvařit a když on přijde domů, zastihne relaxující manželku. Někdy i v době, kdy děti odpoledne spí.
Vím, je to blbost, ale když jsem se nad tím zamyslela, vážně takovéhle situace můžou působit psychologicky na toho, kdo přijde z práce domů, jakože ten druhý má v domácnosti havaj, i když rozumem vzato, není to pravda.

Takže se ptám - zkoušíte se někdo trochu před manželem "prodat" ve smyslu zásluh? At už tak, jak popisuju výše, nebo jinak, aby byla vaše práce víc vidět?

Neptám se těch, které tvrdí, že to není potřeba nebo že mají superhyper osvíceného manžela, který si dobře uvědomuje, co má manželka za zásluhy. Ptám se, jestli takových jako jsou kámošky je víc.
Já osobně moc neovládám taktizování, takže mě jejich postoj docela překvapil, ale musím uznat, že na tom i něco je.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.