Nemela- ja jsem nevedela, co mam po rozvodu delat. Situace byla kriticka- nemela jsem byt a ani prachy a navic na me tlacily dluhy- proste strasny! Umela jsem jen jednu rec (nemecky), tak jsem hledala na netu nejakou praci v nemecky mluvicich oblastech a vzali me jako umyvacku nadobi v Jiznim Tyrolsku. Casem jsem tam sehnala kvalifikovane zamestnane a zustala skoro 4 roky. Pak mel jit syn do 1. tridy, tak jsem se vratila- prala jsem si ceske vzdelani.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.