Jsem samam s dvemi dcerami... a mam to jak pises..oni pomuzou, poradi, (nekdy i financne, diky nim bydlim ve svem, mam celkem normalni standart, zadny luxus, ale na jidlo vzdycky bylo)
a je to presne za tuhle cenu...
oni si prijedou, kdy JIM s ezlibi, kdyz se rozhodnou, ze u nas budou, tak u nas proste budou
...kdyz ja k nim nechci jet dele jak mesic s detmi, jsou urazeni a jsem hned "nevdecna"
nenamitam, aby si brali deti samotne, ale to nechteji, protoze se "mam pry starat, kdyz jsem si je udelala" nejlepe pod jejich dohledem... neni den, abychom nemeli minimalne jeden dva telefonaty...
ale zas... kdyz neco potrebuju, zaplati mi to (coz je muj nejvetsi problem-finance), plati mi internet, ockovani, starsi obedy ve skole... no neni toho malo, ale stejne...
a nejlepe na me dhlizet, zda se "o deti dobre stram" dobre=jak chteji oni.. vychova neexcistuje, absolutni anarchie...
neco zakazu, oni mne sjedoujeste PRED NIMA me shodi, ze "tomu nerozumim"
na dceru se usmeji s vetou "aaale maminku vubec neposlouchej, ta furt jen prska... tady ses u babicky, tady muzes vsechno )
kdyz nejsou u babicky pouzije spojeni "ja jsem tady tak ted muze."
respekt me? ani omylem
i pres to vsechno je mam rada, ale troufam si tvrdit, ze jsem nejtolerantnejsi clovek na svete, ptooze tohle by myslim dal malokdo.. neni to jednoduche..popsala jsem to jen zbezne
mate-li moznost a trochu rozumne prarodice, odstrihnete snuru (pokud jim ovsem nic nedluzite, nebydlite v jejich nebo tak....
mate-li rodice jako ja, skripejte zuby dal.....
po nekolika ostrych hadkach, ze kterycjh jsem stejna nakonec vysla jako hysterka, co by se mela jit lecit uz to vzdyvym....
obcas se rafnem, ale tentokrat uz jsem si jista, ze ty konflikty nevyvolavam ja... driv jsem se snazila bojovat za svoji svobodu a nazory... uz na to nemam...
ob den poslouchat, "kde bych bez nich byla" a co vsechno diky nim mam.... to ne... to radsi drzimpusu a doufam, ze je to casem prejdde, i kdyz vim, ze neprejde....
hodne stesti....mam tuhle problematiku doma dnes a denne... muzeme se trumfovat