| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem si pročetla celou diskusi, co mamča, to názor. Připadá mi zvláštní, jak se tu dokola papouškuje, že v nemocnici také dochází k zanedbání péče a miminka umírají. Jasně, to je pravda. Ale taky si uvědomme, že do porodnice automaticky putují i případy maminek, kdy je těhotenství komplikované od začátku. Takovou maminu žádná porodní asistentka rodit doma nenechá. Dítě by umřelo jak v porodnici, tak doma. Jde tady hlavně o to, aby doma neumírala miminka, která by objektivně mohla v porodnici přežít a to se tedy nezlobte, ale pokud nastanou doma komplikace, tak s tím porodní bába těžko něco udělá a jde o minuty. I.K. před tímto případem tvrdila, že se nic takového stát nemůže, tím se u mě dost znedůvěryhodněla. Jak to vůbec mohla vypustit? Bylo jen otázkou času, kdy se něco takového stane. Domarodky se pořád ohánějí statistikami, nevím, kde je berou, protože ve svém okolí znám několik případů, kdy se bezproblémové těhotenství zvtrlo. To, že se nic nestalo už dřív je zapříčiněno jen tím, že se u nás pořád málo rodí doma. Nevím, jak vy, ale když I.K. řekne, že ze 450 porodů, u kterých asistovala, 4 skončily v nemocnici, tak je to pro mě pořád vysoké číslo. Vždyť v popředí jsou přeci zájmy miminka, a ne to, že mě ruší tikot hodin v porodnici, jak prohlásila I.K. Fakt tu paní nechápu. A když čtu diskuse domarodek, vyplývá mi z nich jediné - jako by šlo hlavně o jejich vlastní zájmy. Pohodlíčko, příjemný zážitek, domácí strava - prostě já, já ,já. Ale znovu opakuji na 1.místě má být miminko a tomu doma nedám 100% šanci. Kdo tvrdí opak, asi pochází z jiného světa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.