Manžel po mě chce, abych mu řekla, jak dlouho po porodu po něm budu chtít, aby zůstal doma, co od něj budu vyžadovat, v jakém to bude časovém harmonogramu, aby věděl, kdy si do toho bude moci zařadit nějaká jednání s klienty, školení zaměstnnaců apod.
Koukala jsem na něj, jako by spadl z višně, jak mám do prčic vědět, jak mi bude po porodu, zvlášť, když to bude 4.císař? Můžu být měsíc jak lazar, a nebo budu pátý den běhat jak rybička a v pohodě se starat o mimčo i batole. Ale on má představu, že mu to naposílám jako schůzky do kalendáře, co kdy kde a jak přesně po něm budu chtít. Ach jo, něco musím zplodit, i když mi to připadá úchylné. Nejsme přece v práci, aby se to dalo naplánovat.
Takže - jak dlouho jste využily manžela doma (ideálně po císaři) a co jste po něm chtěly za práce? Péči o starší děti, vodění do škol a na kroužky, nějaké to vaření, vycházky, pomoc s miminkem, nákupy....? Fakt nevím, co mu tam mám napsat, za ideální bych považovala, kdyby byl doma tak 7-10 dní, staral se o batole a v případě pořeby mi přiskočil na pomoc s mimčem, ale pro něj je tohle příliš málo definované, potřebuje s tím skloubit práci (jako že si třeba vezme batole na pár hodin do práce na jednání apod.)