| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chlapi fakt dovedou být vtipný ~:-D. Ale asi bych to zkusila sesumírovat po jeho s výstrahou, že se to samozřejmě může kdykoli změnit. Koneckonců, jejich pracovní plány se taky ob tu chvíli mění, takže by to mohl strávit snáz než naprostou anarchii.
Naše děcka si vždycky vybraly vhodnou chvíli k narození, první když měl tatínek premiéru v divadle 400 km od porodnice, druhé, když premiéru v divadle zronva zapíjel. Do porodnice mě vezl můj táta (100 km), ale muž to vždycky nějak stihnul. A doma se mnou byl-nebyl, vždycky si odběhl vyřídit nějaký džob, někdy na pár hodin, někdy na dva dny (to mi vypomohla máma), ale že by si udělal opravdu volno, to ne. Což mu zase nevyčítám, protože kdyby si ho neplánovaně udělal, tak má volno i dalších 5 lidí z ánsámblu, tudíž přijdou o výdělky, tudíž si je příště nikdo nepozve atd. A plánované volno jako třeba dovolená, to s porodem jaksi skloubit nelze.
Teď s třetím to bude vůbec prča, protože to vypadá, že bude na měsíc v zahraničí. Haha. Doufám, že si vezme starší děti s sebou ~t~, jinak teda nevím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.