Jani, to je jako bys to psala od nás. Jen s tím rozdílem, že já mám dceru. Je to úplně to samé, zrovna včera u nás zase bylo veselo. Vrchol všeho byl když se madam urazila a tak třískla dveřma, že probudila ročního sourozence. To už jsem fakt nevydržela a nařezala jí. Pak jsem toho samozřejmě litovala, ale už jsem z toho taky zoufalá. Radu ovšem nemám. Zkouším to po dobrém, po zlém a nic. Když zakážu televizi, tak je hodná, ale jak povolím- tak je to znovu a dokola. Jinak na ni nic neplatí, pouze ten zákaz televize- a to jen dočasně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.