Přidat odpověď
No tak po třetím porodu (císařem) jsme s manželem odjížděli z porodnice rovnou na nákup do Hypernovy, já tlačila vozík, ve kterém byl syn v zavinovačce, manžel tlačil vozík s nákupem. Doma mi nákup vyložil před barákem, stejně tak tašku z porodnice, hodil na sebe montérky a ani nešel dovnitř a odjel pracovat. Jelikož jsem byla v porodnici tři týdny, tak doma bylo všechno vyjedený, musela jsem poklidit a hned zapnout pračku a rovnou jsem upekla k večeři kuře a ještě ten den jsem zašla s malým k dětskýmu doktoru. Zpětně nechápu jak jsem to mohla všechno osmý den po císaři zvládnout a hlavně PROČ jsem se takhle nesmyslně honila. Druhý den mi mamka přivezla starší děti - tehdy 7 a 4 roky a muselo to jít, navíc bylo týden před Štědrým dnem, tak jsem doháněla, co to šlo. První dvě děti mě po porodu tak nějak vycucly, paradoxně při třetím dítěti jsem byla nějak abnormálně nabitá energií, kojila jsem bez problémů, břicho mě taky nijak zvlášť nebolelo... Dneska si to nedovedu představit. Jo a nejsem žádná Fibingerová, hned po porodu jsem měla svou původní váhu 45 kg.
Předchozí