Přidat odpověď
V Brne existuje podobna praxe a vim, podle ohlasu znamych, ze je velmi vyuzita. Je to Mudr. Laznickova.
Myslim, ze by praxe fungovat mohla, pokud bypochopitelne byly day jasna pravidla.
Ja sama atk brala necelych 5let, ale kdyby me lekarka varovala pred nezadoucimi ucinky ( ktere jsem zazila a nebylo to nic pekneho ), tak bych ji rozhodne nebrala. Je fakt, ze napriklad moje dnes 18leta neter sla ke gynekolozce v 15 letech a ta se ji ani nezeptala, zda ma neter vubec nejakeho kluka nebo zda s nekym spava a hned ji predepsala antikoncepci. Tenhle pristup mi normalni neprijde.
A co se tyka IVF, ja myslim, ze pokud ke katol. lekari bude chodit par, ktery jinou moznost, pro sebe moznost mit dite nebude videt, tak zkratka muze zacit chodit nekam do CARu, vzdyt je to ale bezne, ne ?
Jinak ja sama na IVF nemam uplne kladny nahled, tyka se to ale predevsim toho, ze jsme opravdu preplneni a to, ze nekteri deti mit nemohou je mozna proto, ze se priroda brani prelidneni, jeste vetsiho, nez je ted. To je ale muj osobni nazor, nikomu ho nevnucuji.
Předchozí