já teda systém nemám,ale snažím se jednou týdně vyprat a vytřít.Každý den mám čas 1-3,když Kati spí a snažím se udělat každou místnost pořádně.Když jsem chodila do práce,měla jsem uklízecí sobotu.Dělala jsem místnost po místnosti...snažila jsem se to stihnout za dopoledne.Když byla Daninka malá,manžel mi jí bral občas k rodičům a já si mohla v klídku umýt okna a vyprat koberec(měla malý jsem krémový po konfer.stolek)Nemohl by manžel jednou týdně vzít děti na jedno dopledne někam,aby jsi na to měla klídek?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.