Úvodní článek literárně zajímavý, skutečnost již méně. Na tento web jsem se dostal zcela náhodou, hledaje informace o skutečném Donatienu-Alphonsi-Françoisovi, markýzi de Sade. Zcela postrádám vyjádření odborníka, které by již od úvodu směrovalo a moderovalo diskusi. Některé rady a doporučení totiž kompletně postrádají opory v současných pedagogických poznatcích. Od vyjádření se k samotnému případu mne odradila věta na konci vyprávění ("Počítali jsme s tím, že bude magor. Oba jeho rodiče bývali v mládí na psychiatrii jako doma."). Vážení, vlastně jste se svou situací byli dávno předem srozuměni a divím se, že ostatní diskutující tyto dvě věty neodradily od reakcí taktéž. Připadá mi to ale celé spíš jako nějaká podivná zábava pro dlouhé podzimní a zimní večery, než jako snaha dobrat se skutečného řešení. Pravděpodobná je i varianta, že téměř celý příběh je vlastně fiktivní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.