Přidat odpověď
Bydlím smanželem v jeho domku.vydělávám víc peněz než manžel,tudíž většinu všeho hradím sama,jídlo,potřeby do domácnosti i většinu poplatků.manžel si platí pouze dluhy,které měl už před svatbou a zbytek peněz si nechává,mě nedává nic.Tohle rozdělení rolí by mi nevadilo,kdybych měla také stejná práva jako on.nemyslím pravo na majetek,ale základní práva,co má každý doma.bydlíme tady sice my,ale kdejaký manželovo příbuzný si sem muže chodit bez ohlášení a bez zaklepání v podstatě kdikoli,nikoho nezajímá,že chci po dvanáctihodinové směně si odpočinout,mít trochu klidu a soukromí a ne být v pozoru..cokoli tady chci změnit,či vylepšit nemůžu sama od sebe,ale předem to musí schválit manžel atd.. Zkrátka si tady připadám jen jako najatá služka a sponzor. Dohadujeme se o tom pořád dokola a nikam to nevede.Včera to celé vyvrcholilo a řekl,že tady žádná práva nemám a ani mít nebudu,protože jsem poslední příchozí a prostě se všemu musím podřídit,atˇ se mi to líbí nebo ne.. Takhle žít nemůžu,navrhla jsem rozvod,ale ten prý mi nepodepíše.. Nevím,co dělat.To opravdu nemám právo na to,aby na mě bral taky ohled jen proto,že jsem přišla do baráku dýl než on a není můj?
Předchozí