| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky jsem měla problémy s cyklem - po inječní antikoncepci Depo Provera trvalo rok od poslední injekce než mi vůbec naskočil cyklus. Už mi taky chtěl cpát injeknčně další hormony, odmítla jsem je, doktor mě vyštěkal že zpochybňuju jeho vzdělání. Tvrdila jsem že co se hormonama podělalo se hromonama napravovat nemá, ať zkusí nejdřív něco přírodního. Prskal, ale napsal mi recept na bylinný čaj - kontryhel, přeslička, kopřiva smíchat v poměru 1:1:2, pít ráno hrnek každý den po dobu 3 týdnů a pak týden vynechat. Menstruace přišla v tom čtvrtém týdnu, pak už jsem to znova nepila ale nastartovala se dobře a byla pravidelná...... Tak to zkus, bylinky si kup zvlášť, namíchej si směs v uvedeném poměru (třeba 3 lžíce, 3 lžíce a 6 lžic do nějaké skleničky s uzávěrem, dobře promíchat, a na 1 hrnek dáš do sítka spařit 2 čajové lžičky směsi).
Přeju ať se ti cyklus brzo obnoví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.