| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vždycky byla hodně uzavřená, nepotřebovala kolektiv, měla velké adaptační problémy například ve školce, škole. Stačí jí jedna dvě kamarádky, víc nepotřebuje.

Zakázáno - nelíbí se mi, že například kouří, ale těžko to plnoleté holce zakážu, nesmí kouřit doma, já mám astma a vadí mi i zakouřené oblečení, kolikrát jsem kvůli tomu měla i záchvat, ona to ví, ale nic s tím nedělá. No vlastně ona nekouří, chodí načichlá z kavárny (nechápe, že jako nekuřák poznám i když promluví, že kouřila). Cigarety nijak neschovává, povalují se různě krabičky v pokoji.

Vyžaduji, aby se mnou a svou sestrou mluvila slušně (tak kolikrát radši nemluví vůbec, je celé dny zavřená v pokoji, nebo není doma). Ale do školy chodí, a tak se snažím, aby jí dodělala. Nad bordelem v pokoji jsem už rezignovala, dřív jsem jí tam několikrát uklidila, jenomže do týdne to vypadá zase šíleně.

Popovídat si nepřijde nikdy, to spíš já se ptám, když má dobrou náladu, tak odpovídá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.