bukvice, taky jsem velmi racionalni clovek a taky jsem videla ducha. presne jak to popisujes. postava jakoby z pytle mlhy, ktera se v oblasti nohou ztracela do neurcita. videli jsme to ve dvou, nebyli jsme opili. na duchy jsem nikdy neverila a neverim ani ted. ale co to bylo, tak to fakt netusim. krome toho mam i jine zazitky...ale o tech se mi nechce psat. hlavne v puberte jsem bezne dokazala predvidat budoucnost. velmi neprijemne. jsem rada, ze me to preslo a doufam, ze dcery to nepodedily. je to prokleti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.