| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cholupice máme "zarohem" jsem z Modřan. Vím které bytovky myslíš. Nevypadají špatně. Vedle na tom poli budou ještě klasické RD.
No nejlepší určitě bude, když se tam zajedeš podívat. Je vesnice a na poli staví nové domy. Ale v tomto koutu Prahy je fakt hezky! Kousek konírna (chodíme koukat na koníky), Modřanská rokle. Na okruh se dostaneme bohužel až ve Vestci, nechápu proč neotevřeli ten sjezd přímo vedle Cholupic.
Vybavení obce, no nevím, asi tam mají obchod tuším. Bus tam jezdí snad jeden. Je to spíš na to auto.
Děti do ZŠ berou na Beránek.
Vyžití, mají tam fotbalový stadion, kam jezdí i děti z Modřan, sbor dobrovolných hasičů, kde berou i děti, víc nevím. V zimě zamrzá rybník na bruslení (letos nevím, byli jsme loni) Chodníky hmm no nevšimla jsem si :-) Ale znám jen to co vidím z hlavní cesty, když projíždíme, ono to "groo" obce bude někde jinde a tam je toho třeba víc, to fakt nevím.

Určitě je lepší přijet osobně, pokud bys o tom nějak vážněji uvažovala.

Ale vedou tam cyklostezky, takže často projíždíme, je tam celkem klid. Ono se to bude rozrůstat podle mě, takže za chvíli to bude součást Prahy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.