Přidat odpověď
Co prosím?
Myslím, že každé dítě má jiné potřeby, některé asi nutně potřebuje ve třech či čtyřech letech jít do školky, jiné by klidně ještě v šesti bylo doma s maminkou či tatínkem (zrovna můj mladší syn asi takový je). O žádných svých kecech nevím, jen jsem napsala, že pracujícím rodičům, jejichž děti se do školky nedostaly, se situace, kdy do školky chodí dítě rodiče, který nepracuje, moc nezamlouvá, a tak to prostě je, není se čemu divit. O flákajících se těhotných matkách či jiných matkách jsem proboha nic nenapsala, matku na plné rodičovské obdivuji, já bych to nedokázala. Těhotné matce zřejmě na nemocenské opravdu nezávidím. Navíc já žádný problém neřeším, starší dítě chodí do školy, mladší, když pracuju, hlídají babičky a tatínek, a protože počítám s tím, že do školky se asi nedostane (je říjnový), je přihlášený od příštího podzimu do jeslí. Doma jsem neplaceně nebyla vůbec a ani to nehodlám zavádět.
Trochu nevýhoda internetových diskusí, že se za dvěma řádky hledá nenávist a závist, v normální debatě by na tohle nedošlo.
Předchozí