| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šmarjá já jsem to vůbec nemyslela tak, že bych ti cokoli záviděla. Jen jsem komentovala, že chápu i naštvané pracující rodiče, kteří děti do školky nedostanou, jiné hlídání (či na jiné hlídání) nemají a přitom tam jsou děti rodičů např. na rodičovské dovolené.

Naše městká část v loňském roce dávala přednost dětem zaměstnaných či podnikajících rodičů (po předškolácích, dětech samoživitelů atd.) Ovšem, jak mi sdělila paní ředitelka jedné ze školek, nemohou po rodičích požadovat potvrzení od zaměstnavatele, takže výsledkem je přeplněná třídá dětí maminek na RD, které chodí po obědě domů. (Budou to děti kvalitativně odlišné od těch mých, starší syn, ač ve školce nikdy nebrečel a nestěžoval si, byl doma určitě spokojenější, s výjimkou předškolního roku. Mladší syn, obávám se, přinejmenším prvních pár týdnů prořve.) Kdybych byla na RD, nedávám do školky ani jednoho. Když si ale představím, že bych jako pracující z tohoto důvodu neumístila dítě, a byla třeba nucena podat výpověď, veselo mi není.

Ale jak jsem už psala, můj problém to není, já mám naštěstí zařízeno jinak, pokud se syn do školky dostane, príma, pokud ne, co se dá dělat.

Tobě přeju hezké těhotenství a zdravé mimino.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.