| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako bezdětná jsem tuto práci dělala, hned po škole. Inzerátů na OZ bylo víc než práce v kanceláři. Záleží, čeho jseš OZ, já jezdila se zbožím, vybírala peníze, dělala objednávky, starala se o přehlednost a kompletnost nabídky "svých" produktů na krámě. Nejhorší byl začátek - navázání vztahů s majiteli nebo vedoucími obchodu. Pak to bylo už O.K.. Co mi po čase začalo vadit, tak ty najeté kilometry. Řídím ráda, ale co mě během týdne málem smetl kamion na dálnici, potom z vedlejší vyjelo auto a nakonec chytla jsem body za svícení mlhovkama v místě, kde už mlha nebyla, a další den body, že mi ujela rychlost o 10 km, tak jsem začala intenzivněji pracovat na hledání právě té kanceláře. Člověk musí za volantem hlídat sebe, ostatní, předvídat, pak se mu v hlavě točí zákazníci, zboží, občas nějaký ten telefon a ze začátku to bylo ještě o hledání adres a provozoven.... Jo a strava na cestách - bagety, rychlé občerstvení, saláty, rohlíky... Někdo z toho tloustne, já hubla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.