Sedmý měsíc je v pohodě, krátký lety jsou do 36 týdne bez problémů (jakože tě nechají nastoupit do letadla), vůbec bych se toho nebála. Já jsem tohle těhotenství byla od 20 tt do 31 tt v Jižní Americe (mezikontinentální lety jsou dovolený do 32 tt), minulý těhotenství jsem letěla na konci sedmého měsíce z Bruselu do Španělska a zpátky. V červnu bude v Řecku určitě krásně, nenech si to ujít. Samozřejmě by bylo něco jinýho, kdybys měla nějaký komplikace, ale pak by nebyl problém to zrušit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.