Pavlo, ty výplně nejsou tak drahé jak píšeš. Mám hlubší vrásky nad horním rtem (a to jsem nekuřačka) je mi 40 a loni v květnu jsem byla na vyplnění kyselinou hyaluronovou koukni sem http://www.riva-clinic.cz/injekcni-vyplne-kyselina-hyaluronova-a-dalsi/
lékařka mi doporučila Juvederm stálo to CELÉ 4700,- + 2x300 emla na znecitlivění. Byla jsem 2x, poprvé na zákrok po druhé na korekci. Výplň se postupně vstřebává, je to hrozně individuální, ale já teď po 3/4 roce můžu říct, že to stále ještě jde (určitě je to lepší než před zákrokem), chystám se na další dávku asi až před létem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.