| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsou termíny přijímaček nějak státem dané, nebo si je můžou školy zvolit jak chtějí? Pokud si je školy určují samy, je jejich záměrem, aby se termíny všech škol překrývaly? Chápu, že u škol, které mají u přijímacího řízení scio testy, jsou ty dva termíny jasně dané (26.a 27.dubna). Ale co školy, které si dělají přijímačky svoje?
Nějak mi smysl možnosti podání tří přihlášek zásadně uniká, asi jsem přecitlivělá ze stresu z rozhodování a tohle mi teda opravdu nepřidává.
(Samozřejmě, že jsem ráda alespoň za ty dvě možnosti, vím moc dobře, že před pár lety byla možnost jen jedna, ale nechápu to)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.