Přidat odpověď
Jsem na to zvědavá s tím kojením, uvidíme cca za měsíc, jestli dopadnu stejně jako s H a T (oba jen ty 3 měsíce). Jojo, přibral pěkně, byl strašně hubeňoučkej a teď už je jak bochánek. Musím vám se zase hodit fotku, ale musím nejdřív vysypat foťák do kompu.
Já bych to s tím očkováním neviděla tak horký. Protože než opravdu začneme, proběhne nám doma pár nemocí, tak se to o pár týdnů posune.
Tomík má odklad kvůli řeči a doporučila mi dětská i kvůli zdravotnímu stavu. Byl ve školce letos na začátku září týden, pak nemoc, na konci září 3 dny a zase nemoc. V říjnu už jsem to vzdala a nechala ho doma. V tý školce je to prostě katastrofa, neustále se tam zas a znova od někoho nakazil. Snad to příští rok bude lepší. Od letoška u nás zřídili pro děti s odkladem třídu na jedné ze ZŠ, tak doufám v menší a odolnější kolektiv dětí. Uvidíme. Dva roky školky prakticky každoměsíčně promarodil a letos tam ten třetí rok vlastně ani nebyl. Je teď pátý měsíc doma a mimo zánětu spojivek (přinesl ho Honzík ze školy) byl do teď celou dobu zdravej.
Předchozí