| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Junie, záleží na tom, jak moc je ti opravdu špatně. Já třeba mám dva, tři dny šílenou rýmu, bolí mě všechno, klouby, hlava... ale za tři dny su v pořádku. Takže pro mě nemá cenu chodit na neschopenku, která by se táhla dva týdny. Mám dcerku, která je pořád nemocná a pokud nemám hlídání, musím s ní být doma. Nechci provokovat zaměstnavatele ještě svýma neschopenkama, takže já to prostě dycky přežiju. Minule to bylo výživný. Rýma jak ďas, hroznej kašel. Do telefonu sem se hlásila: "Dobrý den, jak vám mohu- héééé-pčííí, pardón (smrk smrk)..." V práci je nás poměrně dost, takže sem se ptala, jestli někomu enormně nevadí, že tam prskám. Mávli nad tím rukou, jakože óká, stejně je tam dycky někdo nemocnej :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.