Dobré ráno,
no, s plným vědomím toho, že 80% lidí ze mne taky asi bude mít prdel, 15% mne pošle k psychiatrovi a 3% mi napíšou, ať to nehulím ......a taky s tím, že na strašidla nevěřím a když už , tak jedine v 300 let starém domě nekde na samotě, tak s eptám: Může v paneláku strašit?
např. z ničeho nic nám úplně explodoval kryt stropnice - ne ropadl se, ne spadl, ale to byla fakt exploze - dalo by se to vysvětlit tím, že se to přehřálo od žárovky, ale bylo zasnuto a byla tm úsporka.
tuhle, to jsem tu psala, spala jsem sama, se mi najednou v pokoji v noci rozsvítilo stropní světlo - ne, neusnula jsem při světle, ani nebylo večer rozsvícené, učítám se u lampičky, najednou uprostřed noci světlo, vyskočila jsem z postele, všedchny jsem objehla, všichni spaly tvrdě , nikdo po bytě necoural.
a včera - všichni už spali - sama jsem se ještě dívala na film, úplně potichoučku, slyším z bytu každé šustnutí, takže vím, že nikdo z postele nevylezl, natož aby coural po bytě - no a najedno uslyším hukot - nejdřív jsem v duchu nadávala, co sousedi o půlnoci vyvádejí, pak mi to bylo divný - no jela nám digestoř - byla zapnutá na 1. stupen - ale nido tam nebyl - a já jsme jí včera ani nepoužila.
Mám se bát? Mám běžet pro svěcenou vodu? Mám si vzít prášek?