Zufi, to byla reakce na Lišku. Cituji: když si pořídím 6 dětí, musím předem vědět, že jim nebudu moci zajistit takový životní standard, jaký je běžný u jejich spolužáků a tedy že zadělávám na potenciální oběti šikany kvůli slabším sociálním podmínkám. Jelikož asi nikdo nestojí o to, aby jeho děti byly šikanovány (a že si dost dobře pamatuju, jak se děti na základce koukaly na ty "jiné", a "jiné" byly i ty, co měly furt stejný svetr), tak je opravdu lepší, omezit počet dětí dle finančních možností rodiny.
A ještě pár poznámek kolem.
Přiznávám, jsem na tohle téma lehce přecitlivělá, právě kvůli téhle generalizaci. Pokud je o děti rozumně postaráno (a to nemyslím rodina táhnoucí se na dovolené nevím kam, ale třeba slušné jídlo, oblečení, rozumný prostor k bydlení, možnost alespoň kroužku ve škole) - pak ať jich mají třeba 12, né?
Jsem ze 3 dětí, peněz bylo málo, ale nikdy mě nikdo nešikanoval a nikdy mi to vůůbec nepřišlo. Nejezdili jsme k moži a pak ani když jako dospělí jsme na to měli. Prostě OMG fujjj - ty lidi a cesta a vůbec. Po Česku je krásně. Někteří lidé nemají potřebu těchhle zážitků, jiní zase v rámci VŠ nemají potřebu se školou propít a propařit...a že nejsou jako majorita, to stále někoho hlodá
. Je to asi podezřelé
...