Hm, tak možná kdyby občas přiložil otec ruce k dílu a uklidil a vyžehlil místo ní, tak by měla čas si s vámi hrát. A moc se nediv, u nás je to naprosto běžný jev.... Můj muž dělá stejné domácí práce jako já, občas hlídá děti, ale nikdy mi to nevyčetl... A že uklízet a žehlit je potřeba snad jako matka od rodiny chápeš.... Možná kdyby si najal paní na uklízení, tak by na vás měla víc času, ale to bys dávala peníze té paní a neměla by na vaše studia....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.