Jak psaly holky, pokud máš možnost, nech jí ve školce déle. Náš starší prcek měl také období, kdy mi několikrát zdůrazňoval, ať pro něj přijdu až poslední, aby si stihl pohrát, domlouvala jsem se tehdy i s paní učitelkou, zda jí to opravdu nevadí (protože jsem byla na rodičovské s druhým prckem, tak mi to bylo takové nepříjemné, nechávat ho tak dlouho). Bohužel tohle období netrvalo dlouho, přišla nová paní učitelka a já jsem ho nemohla do školky dostat, což bylo ještě horší...
Pokud ho tam déle nemůžeš nebo nechceš nechávat a nehoní Tě čas, že musíte být ze školky brzy dom, tak bych malého svlékla a vyčkala, než se malá obleče. Někdo to tu hezky napsal, když jsem spěchala, nebo byla z něčeho vystresovaná, prcek byl také a trvalo vše strašně dlouho a pak tečou nervy, když jsem byla v klidu, tak byl i prcek
Sprchování se mi také nelíbí, ale sama jsem byla v situaci, kdy už jsem neviděla jiné řešení a malý ve sprše skončil. Nejsem na sebe pyšná, ale tehdy jsem nevěděla jak jinak (malý křičel, pak už se i bránil, měla jsem od něj modřiny, i když to nebylo z jeho strany úmyslné, sousedi se přišli zeptat, co mu dělám a po 20 minutách už jsem prostě neměla sílu na nic jiného a měla jsem tehdy pocit, že i jemu to pomohlo, on už byl v takovém stavu, že se sám nedokázal uklidnit a měla jsem strach, aby si něco neudělal, pak jsme si spolu lehli do postele, vyříkali jsme si to a dobrý)...