| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny,
mám zas chvilku a rád bych se přidal - souhlasím naprosto s Natanelou, k tomu není co dodat a mám radost z názorů Graine, je v tom vidět "správný směr" :-)
Díky Bohu za to.
Když se snažím porozumět příspěvkům Tabithy, dává mi to docela zabrat a říkám si, jestli nežiješ v nějakém klášteře, tak trochu mimo realitu. Neumím si představit, kdybys myslela vážně všechno, co říkáš, jak bys v tomto světě mohla normálně žít...a dost o tom pochybuji. Vypadáš tak zbožná a dokonalá, že by ti mohl závidět leckterý apoštol a možná i sám Ježíš.
Promiň, ale nevěřím, že to odpovídá pravdě.

Díky Bohu za to, že Ježíš přišel, aby dal spásu hříšným a ztraceným a je stejný včera, dnes i navěky. Jsem moc rád, že stále odpouští, jinak bych se smažil v pekle, přestože jsem přijal Jeho milost a uvěřil v Jeho spásu.
Nesahám ti totiž v tvé dokonalosti ani po kotníky a pokud ty sama ještě pořád musíš usilovat o ještě větší dokonalost a svatost, tak prostě na to nemám a nebe by pro mě nebylo nikdy dosažitelné...
Ale díky Bohu, že to tak opravdu není!!! Díky Ježíši, že s námi neztrácíš trpělivost a každý den je plný Tvé nové milosti!!! Nejsem schopen být dokonalý a přestože v očích lidí vypadám jako člověk vysokých standardů, slušný atd.,nedal bych za sebe ani zlámaný groš. Ale Bohu jsem stál za cenu krve Jeho Syna a to mi prostě hlava nebere, jak moc nás Bůh miluje!!!
Uklidňuje mě, že ani apoštolové nebyli dokonalí, dělali chyby a Bůh je přesto nezatratil. Slyšel jsem hezké přirovnání - loď se nedá řídit, pokud je v přístavu, ale jen pokud pluje po moři, tehdy je kormidlo účinné.
Pokud mě má Bůh vést, musím se pohybovat. Občas se můžu nechat unést, ale Bůh je ten, kdo drží kormidlo a nakonec mě do toho Jeho přístavu dovede.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.